PersonalizedJerseyStore 2707c75d33eebc15e87d086d30c82b49


För andra året i rad så anordnade vi Business Bloggers Event. Ett event för bloggare som driver företag och vill utveckla det eller för de som vill starta ett. Nytt för i år var att vi också bjuder in företagare som vill lära sig mer om sociala medier. Vi hade öppet hus där alla bloggare och företagare som vill var välkomna samt ett VIP-mingel med större bloggare. Eventet erbjöd utställare inom blogg, webb, marknadsföring, företagande mm samt grymma föreläsningar och ett härligt vinstregn.

Eventet gick av stapeln 8:e april 2016 på Södra teatern i Stockholm. Mer information hittar du på: businessbloggersevent.se

Fashion to Business 2016

Fashion to Business är ett event för företagare inom modebranschen med fokus på butik/webshopsägare samt personer som vill starta företag inom detta. Tanken med eventet är att gästerna ska få inspiration och hjälp att utveckla sin verksamhet inom mode. Eventet kommer att gå av stapeln hösten 2016. Dagtid är det konferens med utställare och föreläsningar. På kvällen middag med underhållning i amerikansk stil. Vi kommer också att ha VIP-biljetter för storbloggare.

Vill du ställa ut på eventet eller vill du vara sponsor? Kontakta oss så berättar vi mer info@eventbyanna.se

MENY
 wholesale nfl jerseys