PersonalizedJerseyStore 3000c2ba147fed7f83b5a54e5db5b9ac


Den 27:e februari anordnade vi ett bloggmingel på invigningen av The Office, en ny bar som öppnar på Stureplan i Stockholm. Det var ett 30-tal större bloggare som var inbjudna till ett mingel med gott tilltugg, tävlingar och lyxiga goodiebags. Fotograf för kvällen var Julia Dansarie på finest.se

bloggmingelbloggmingel4bloggmingel2bloggmingel5 bloggmingel3bloggmingel6

Business Bloggers

Vi anordnade ett bloggevent med fokus på entreprenörskap i Stockholm i november 2014. Det var utställare, föreläsningar, vinstregn, gåvor, mat/dryck, VIP-mingel med storbloggare, goodiebags och mycket mer www.businessbloggers.se. Vi hade ca 150 gäster för öppet hus under dagen och 50 större bloggare för VIP-kväll.

 

Skönhetsevent5
Skönhetsevent5

 

Skönhetsevent5
Skönhetsevent5

 

binero_grey_on_white_subline copy
Bineros målsättning är att vara bäst på domännamn och vänligast på webbhotell i Sverige. Binero ska alltid ha de bästa villkoren och den öppnaste vänligaste attityden. Vi arbetar hårt för att  ge våra kunder bästa tänkbara support och service, samtidigt som vi ständigt utvecklar våra tjänster för att möta och överträffa våra kunders behov och önskemål.

 

svart-vit-original
Vendre tror på att bygga framgångsrik e-handel anpassad för både e-handlare och slutkonsumenter. E-handlare ska effektivt kunna administrera sin butik för maximal affärsnytta och slutkonsumenter ska älska att handla från butiker byggda av Vendre. Kommer att föreläsa om ett riktigt case där man gick från blogg till e-handel för miljoner på 6 månader.

 

moderskeppet-logga
Moderskeppet.se har fokus på foto i Photoshop. Allt på webbplatsen är gratis och skapat med pedagogisk omtanke. Vi finns för att du ska få bättre bilder. De kommer att föreläsa om hur de gick från blogg till företag med 7 anställda – en 10-årig resa.

 

logo drivhuset
Drivhuset hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ kontorsmiljö skapar vi framtidens företag och fler entreprenöriella individer. Kommer hålla i en föreläsning som heter ”Bloggarna – De bästa företagarna”

 

Logo-transparent
Blogvertister AB skapades under 2007 och förmedlar uppdrag mellan annonsörer och bloggare. Blogvertiser kopplar samman annonsörer och bloggare i syfte att skapa och sprida information och åsikter via riktade blogggar och därmed nå ut till exakt rätt målgrupp. Bloggarna får betalt att skriva och publicera blogginlägg beställda, men inte påverkade av, annonsörerna i syfte att skapa intresse om deras produkter, tjänster, websiter etc. Kommer att föreläsa om sponsrade inlägg, vart går gränsen och vad säger lagen?

 

stockholm_logga_byline
Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag. Kommer att föreläsa om konsten om hur man lyckas med sitt företag.

 

byStylists-logga2
byStylists är ett stylingteam som brinner för att hjälpa människor att hitta det som är rätt för just dem efter stil, kroppsform, längd, färg etc. Kommer inom kort att öppna en webshop i detta tema. På eventet har de en modeshow med businesstema.

 

sponsorer BB

Skönhetsevent Jönköping

Vi anordnade den 24:e april 2014 ett Skönhetsevent i Jönköping. Det var ett event för yrkesverksamma inom skönhetsbranschen. Kvällen bjöd på utställare inom hår, hud, makeup och naglar samt föreläsningar om trender och andra aktuella ämnen. Det var också ett VIP-mingel för bloggare som fick tillgång att prata med utställarna innan övriga gäster anlände.

Kvällen bjöd också på god mat och dryck samt goodiebags.

 

Skönhetsevent5
Skönhetsevent5

 

Skönhetsevent5
Skönhetsevent5

 

amae-logotype
Hur ser hårtrenderna ut? – Föreläsning med Amae Haircare

rosenserien
Finns det 100% ekologiska och naturliga produkter? Hur möter du dina kunders efterfrågan på rena produkter? – Föreläsning med Rosenserien

Scratch Alingsås svart
Föreläsning med Scratch:
Produktkunskap Lack & Lack Gel
Vad ska du tänka på när du tar in ett lacksortiment i din salong?
Lack gel vad är det? Vad är skillnaden på de som finns på marknaden?
Hur arbetar vi med lack gel? Vi demonstrerar hur lättarbetat det är. Vad för utbildning krävs?

adrienne feller
Adrienne Fellers sätt att se på skönhet genom harmoni och hälsa och utifrån det anpassa produkter och behandlingar efter varje individ med ”Specially made for you” och ”Nature inspiring the soul”. – Föreläsning med Adrienne Feller

hjärtligt_mollis_jpeg
Presenterar företaget och dess produkter, speciellt inom varumärket Hjärtligt samt certifieringen Grön salong.

exitus
Exitus berättar om hur de kan hjälpa människor med olika hudproblem som akne, eksem, skadad och grov hud.

CND-logosc_products_logo_minerologie
IC GROUP

The Future Of The Nail Industry – Vi pratar om salongstrender och vad CND Shellac och Vinylux kan göra för just din salong.
Mineralogie – Nytt mineral make up märke på svenska marknaden.

matrisse2
Visar sitt sortiment inom fotvård.

palina-logo-stor
Visar sina kvalité- och hudvänliga produkter som är fria från tilltäppande och irriterande ämnen och därmed passar alla hudtyper, även den mest känsliga. Palina är utvecklat av svenska makeupartister och hudterapeuter med högsta kvalitetskrav. Resultat är produkter med mycket goda sminkegenskaper och oöverträfflig hållbarhet.

ArtClinic_logo-2-300x97
Art Clinic är idag en av Sveriges största privata specialistkliniker och erbjuder vård inom flera olika specialistområden som Plastikkirurgi, Ortopedi, Kärlkirurgi, Ögonkirurgi och Icke kirurgiska behandlingar som Injektionsbehandlingar och Laserbehandlingar. Under eventet kommer de att föreläsa kring injektionsbehandlingar. De visar foto före och efter behandlingar.

Skönhetsmingel

Vi anordnade en mingelkväll åt en salong i Stockholm. Vårt ansvar var marknadsföring, idéer och planering för kvällen samt projektledning. Det blev en lyckad kväll där gästerna fick prova på behandlingar, ta del av riktigt bra erbjudanden, lyssna till experter inom olika områden och så klart läskande drinkar, tilltugg och goodiebags.

Skönhetsevent5
Skönhetsevent5

Jönköpings Bloggfest

Vi anordnade Jönköpings bloggfest på Karlssons salonger 18 maj 2012. Vi hade gäster från hela Sverige med 50 stycken VIP-bloggare och 150 för efterfesten. Vi hade tävlingar, modevisning, stationer med hår/makeup/naglar, goodiebags, tilltugg, drinkar och mycket annat skoj. Vi hade stor respons från media, deltagarna och sponsorer med ett sponsorvärde på uppåt 400,000:-

 

Skönhetsevent5
Skönhetsevent5

 

Skönhetsevent5
Skönhetsevent5

sponsorer bloggfest

MENY
 wholesale nfl jerseys